Rullinger til Mini MGP på Ramasjang

Børn hjælper børn

INDEHOLDER AFFILIATE

Når jeg har fri i morgen, skal jeg skynde mig ud for at hente pigerne. Jeg skal have dem med en tur i Ønskebørn, hvor vi skal ud og løbe rundt på en tumlebane. bObles har fra i morgen og 5 uger frem, et velgørende projekt kørende i samarbejde med Ønskebørn, hvor der “samles kilometer sammen” til Julehjælpen. Det betyder at bObles har opstillet et tumlebane med deres helt nye produkt bObles Tumlesten. Du kan finde dem lige HER. (349,-) Børn (og voksne) skal så gå rundt på denne bane for at samle kilometer sammen til et godt formål.

img_57ff55fbeed54f6ebdd99cab

For hver kilometer der bliver gået på banen donerer bObles et produkt til Julehjælpen, som giver det til et barn/familie, der trænger til hjælp til julegaverne. Så mine to børn skal ud og hjælpe andre børn i morgen. Det bliver sjovt for pigerne og samtidig er jeg sikker på at Kornelia vil give den hele armen, da hun så gerne vil gøre noget godt for andre. Hun synes det er så synd for dem der ikke har penge til julegaver og dem der ikke kan holde en jul, med alle de ting Kornelia forbinder med jul. Hun bliver ret påvirket af reklamer i tv’et om det og de har vist talt en del om fattig jul i Ultra Nyt, så det fylder meget hos hende, hun har en del spørgsmål og et stort ønske og behov for at hjælpe. Jeg har det på samme måde, så jeg hopper bestemt også op på tumlebanen i morgen.

Tumlebanen bliver at finde i 10 forskellige Ønskebørn butikker landet over de næste fem uger, så find den butik der er nærmest dig og smut afsted med børnene nogle timer til leg, hygge og tumleri, mens I gør en god gerning. God fornøjelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rullinger til Mini MGP på Ramasjang