10 gaver til under 100 kr - til pige under 5 år

Pigernes fødselsdagsgaver 2016

INDEHOLDER AFFILIATE

I weekenden har vi holdt pigernes fødselsdage for både familien og for pigerne fra Kornelias klasse, så vi er trætte nu, lidt ekstra trætte i forhold til en normal søndag. Jeg skal derfor direkte i seng, så snart der er trykket udgiv på dette indlæg.

Der er en del der har spurgt til, hvor nogle af pigernes gaver er fra, så jeg har besluttet at dele links til tingene her. Udover nedenstående, så fik Kornelia enormt meget (vel 40-50 sæt) tøj til sine Barbiedukker og Leonora fik 5 sæt dukketøj. Det er dog alt sammen fundet på Amazon og Trendsales, men det får jeg taget billeder af og delt links til en anden dag. Håber I kan bruge indlægget her til noget. Jeg kan lige sige at både indkøbsvogn, grill og dukkehus er helt vanvittig lækker kvalitet og jeg kan virkelig anbefale det til julegaverne under træet.

diary_grill_trae_indkoebsvogn_wood_boernekoekken_legekoekken_legegrill

 1. Small Foot Design indkøbsvogn, 449,- HER
 2. Haba Chokoladeplader i træ, 20,- HER
 3. Indkøbskurv i metal med træhåndtag, 59,- HER
 4. Hape Gourmet Grill træ, ca. 870,- HER
 5. bObles Musling lilla, 699,- HER
 6. LEGO Duplo 10805 Verden Rundt, 899,- HER

diary_blog_razer_loebehjul_bobles_lego_friends_babiehus_dukkehus_kidskraft

 1. KidKraft Majestic Dukkehus m/ møbler, 1699,- HER
 2. LEGO Friends 41125 Dyrelægens Hestetrailer, 350,- HER
 3. LEGO Friends 41129 Forlystelsespark Hotdogvogn, 270,- HER
 4. Razer Spark 2.0 Løbehjul, 629,- HER
 5. LEGO Friends Livis Popsternehus, 500,- HER
 6. bObles Tumlesten Lilla, 350,- HER
 7. Little Life Pets Fugl, 250,- HER

Kornelia fik også nogle virkelig lækre gaver! Begge piger blev så super glade for deres gaver og har leget med alle tingene hele weekenden. Da vi i dag havde huset fuld af 11 0.klasse piger var der både gang i butikken på Leonoras værelse og dukkehuset hos Kornelia. Jeg glæder mig sådan til vores kælder bliver helt færdig, så vi kan rykke derned med deres legetøj, så der for alvor bliver plads til at lege.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 gaver til under 100 kr - til pige under 5 år