Black Friday - oversigt!

w-e-e-k-e-n-d

INDEHOLDER AFFILIATE

Pyhh, hvor har jeg set frem til det blev weekend hele ugen – sådan plejer jeg faktisk ikke at have det, men den her uge har føltes længere end normalt. Vi har været væsentlig mere trætte herhjemme end vi plejer – alle sammen. Så meget at vi ikke kun en eller to gange, men TRE gange har sovet over os denne uge. Flot klaret på fem sølle hverdage.

Jeg har nu taget hul på en skøn weekend med kun gode planer og aftaler i kalenderen. Lørdag skal jeg have hentet nogle gaver inde i byen, ordnet vasketøj og ryddet op. Kornelia bliver hentet af sin moster og to ældste fætre tidligt i eftermiddag og skal overraskes med en biografpremiere, som jeg er sikker på bliver en stor og og hyggelig oplevelse. Martin og jeg skal i mellemtiden have lige hyggetid med Leonora, samtidig med vi får styr på hjemmet og nogle julegaver.

Når Kornelia kommer hjem kører jeg med pigerne hjem til mine forældre, hvor vi skal hygge i aften, da Martin skal med en kammerat ind og høre Karl William spille på Skråen. I morgen får vi besøg af min venindes ældste datter til en legeaftale og så kommer min veninde og den mindste datter og spiser aftensmad med os alle. Jeg glæder mig til denne weekend! Der er første søndag i advent på søndag, hvor jeg skyder min første adventskonkurrence i gang. GLÆD DIG – den bliver helt fantastisk!!

img_9065

Herhjemme er vi vilde med vores light box, som ofte skifter skrift. Kornelia synes det er meget sjovt at lege med både bogstaver, tal og tegn. Som her, hvor hun havde pyntet den til min fødselsdag, tilbage i april. En super god idé til en julegave. Du kan finde den lige HER.

Rigtig god weekend til dig og dine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Black Friday - oversigt!