• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Brombærjul

Hjemmelavede gaver fra børnene..

Der er ikke noget bedre end at få gaver fra pigerne, som de selv har lavet. Deres glæde og spænding, når vi sidder og åbner er så utrolig – vi kan nærmest mærke alle følelserne selv. Jeg elsker det! Gaverne er ofte nogle de har siddet og lavet sammen med en pædagog i institutionen og de små fejl og skævheder på resultatet viser at de selv har fået lov. Gaverne vi får skal helst have en funktion for at de bliver taget ordentlig og langvarigt i brug, da små pynteting, som tegninger og perleplader oftest løbende skiftes ud for at få plads til det hele. Sådan er det i hvert fald herhjemme. I institutionen er det ofte kun til os forældre der bliver lavet gaver, men jeg ved at både bedsteforældrene og andet tæt familie, ville elske at åbne gaver fra pigerne.

Jeg besluttede mig derfor for at jeg i år ville lade pigerne lave hjemmelavede julegaver i år herhjemme. Så jeg har været i Søstrene Grene, Tiger, Panduro og IKEA for at købe ind til de hjemmelavede syslerier. Der er blevet købt ind til lidt forskellige ting, men fælles for dem alle er at pigerne mere eller mindre selv kan finde ud af det. Der er blevet købt ind til gaver, som jeg gerne selv ville modtage og bruge, så jeg ved at pigerne på længere sigt har større chance for reelt at se deres mormor, faster, onkel eller farmor bruge deres gaver.

img_2478

Vi har en kasse fyldt med kreating, som jævnligt findes frem herhjemme, senest i weekenden, hvor Kornelia havde en legeaftale med min søde venindes datter, Carla. Der blev i lang tid hygget, snakket, grinet og koncentreret arbejdet for at kreere julegaver til deres kære. Det var vidunderligt at se den kærlighed alle gaverne fik – selv indpakningspapir og pynt dertil blev nøje udvalgt. Jeg er sikker på at der bliver lidt fugtige øjne, når Carlas forældre åbner gaver juleaften. Dét er fantastisk og jeg ELSKER at sidde og hygge, klippe, lime, binde, finde på og holde en finger her og der når der er brug for det. Det var helt fantastisk at observere pigerne i de par timer de sad fuldstændig tryllebundet over julegaverne.

Jeg laver et indlæg snarest, hvor jeg kommer med forslag til, hvad man kan lave med sine børn, da jeg selv havde meget svært ved at finde inspiration på dette på nettet. Vi kan jo ligeså godt hjælpe hinanden med at gøre sådanne opgaver lidt sjovere, så der ikke skal bruges flere dages forberedelser med research eller flere tusinde kroner på materialer.

Laver I selv julegaver med jeres børn? Hvad finder I på at lave?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Brombærjul