Hjemmelavede gaver fra børnene..

Sandwichtanker..

Jeg har ret ofte super meget lyst til en sandwich til aftensmad, men kan ikke lige finde ud af om det er en menu for pigerne – om ikke andet, så må de spise brød, fritter og kylling. Det går nok en enkelt aften tænker jeg. Den her åbne sandwich er meget hurtig at lave, hvilket er et hit en tirsdag eftermiddag med trætte forældre+døtre og dans for ældstebarnet. Jeg skal nok lige have suppleret menuen med nogle hjemmelavede gulerodsfritter og grøntsagsstave, så pigerne får lidt grønt til deres kylling og brød.

En variant jeg gerne vil prøve at lave af denne sandwich er, at brødet bliver udskiftet med en ægge-wrap, for det kunne være fedt at undvære brødet, men jeg glæder mig allerede til sprødt brød. Må have handlet ind på vejen hjem fra job, inden jeg henter pigerne.

Du finder opskrift på den åbne sandwich lige HER.

Hvad skal I have til aftensmad i dag?

opskrift-paa-aaben-sandwich-fra-instagram0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemmelavede gaver fra børnene..