Sandwichtanker..

Mads Nørgaard favoritter til børn

INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg har forelsket mig i en del styles fra Mads Nørgaard og jeg vil her dele mine favoritter med jer. Har overvejet at den blå kjole, nummer 3 på pigebilledet, skal kæbes hjem til pigerne som julekjoler. Jeg har endnu ikke helt styr på tøjet til jul, så måske jeg deler mine overvejelser herinde på et tidspunkt. Her er i hvert fald et bud på nogle det godt kunne være. Jeg har denne gang også samlet nogle lækre ting til drengene – så er der lidt til jer alle sammen.

diarydk_blog_mad_norgaard_kids_born_boernetoej_julekjole_julekjoler_striber_klassiske_klassisk_bluse_troeje_blog1. (500,-) HER 2. (600,-) HER 3. (500,-) HER 4. (300,-) HER 5. (500,-) HER 6. (300,-) HER

 

diarydk_blog_mads_norgaard_boernetoej_kidswear_klassisk

1. (450,-) HER 2. (450,-) HER 3. (450,-) HER 4. (300,-) HER 5. (285,-) HER 6. (300,-) HER

Kan I lide de fine ting fra Mads Nørgaard, ligeså meget som jeg? Er der styr på juletøjet hjemme hos jer?
Du kan se mange flere lækre ting lige HER fra Mads Nørgaard.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sandwichtanker..