Ulvetimen er blevet hyggelig og rolig

Vinder af Sandorm fra bObles

INDLÆGGET ER SPONSORERET

Hold da op, hvor var I vilde med bloggens første adventskonkurrence og dét er jeg super glad for. I skal allerede glæde jeg til i morgen, hvor jeg skyder endnu en lækker konkurrence i gang.. i samarbejde med LEGO, så det bliver meget spændende og også nogle perfekte gaver at smide under træet. Nå, men jeg har jo her til aften trukket en heldig vinder af den super flotte og meget funktionelle Sandorm fra bObles, så nederst i dette indlæg afslører jeg vinderen.

img_9285

Jeg forstår virkelig godt jeres begejstring for bObles og du kan se meget mere af deres store, fine og smukke udvalg lige HER. Du kan se eksempler og billeder HER på, hvordan pigerne leger med deres Sandorm herhjemme – udover at den selvfølgelig også bliver brugt som skammel og i leg med både dukke, dyr og bamserne. På Tumlebanen er den endda to dyr, da Sandormen jo er 2i1, hvorfor der er endnu flere muligheder for leg. Og perfekt gave, når man har to børn – der er noget til dem begge.

Jeg har trukket lod, blandt intet mindre end 402 kommentarer og vinderen skrev denne kommentar:
Jeg vil virkelig gerne vinde til min lille niece der snart bliver to år. Den skal være grå. Håber sådan jeg kan glæde hende juleaften, da jeg er på SU og ikke troede gaven ville blive så stor, så med den her under træet vil jeg vinde prisen for Årets Bedste moster. Den skal nok stå i deres stue eller på hendes værelse. Krydser mine tæer og fingre indtil lørdag. Hilsen MJ.

Stort tillykke til MJ – jeg har sendt dig en mail.

TUSINDE TAK til alle jer der deltog. Håber I er friske på en ny lækker konkurrence i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ulvetimen er blevet hyggelig og rolig