2. søndag i advent - vind LEGO Friends og LEGO Juniors

Første julefrokost. Nogensinde.

INDEHOLDER AFFILIATE

I fredags var Kornelia til sin aller første julefrokost. Altså uden os. Om aftenen. Det var på skolen og det var en stor oplevelse. Alle børnene var spændte og hele DUSSEN (SFO i Aalborg hedder DUS) var ved at koge over af ængstelige, spændte og overgearede børn. Hele 0. årgangen skulle være til julefrokost indtil kl 20.00 og der var lagt op til fest. Lokalerne var pyntede, pædagogerne var klædt super fint på, dækkede borde, musik i højtalerne og blinkkende lamper og lys. Det var fantastisk at træde ind i DUSSEN med Kornelia.

Hun havde udvalgt tøjet specielt til denne fest og givet mig strenge instrukser om, hvordan håret skulle sidde. Åh, hvor jeg drømmer om den der flettebog – du kan se den HER. Så vi fandt et alternativ der kunne lade sig gøre. Det blev også fint. Og godkendt.

skaermbillede-2016-12-03-kl-12-04-29

Her står Kornelia sammen med sin fætter Gustav. De går i parallelklasse og jeg elsker det! De er hinandens bedste venner og jeg nyder den tryghed, stabilitet og legekammerat de altid har i hinanden. Min søster og jeg besluttede før skolestart at de ikke skulle i klasse sammen, selvom det ville være hyggeligt. Her på den anden side af skolestart er jeg stadig rigtig glad for det! De har fået en masse nye venner, som de ikke skal deles om og samtidig har de hinanden. Hvor vidunderligt er det lige? Og hvor skønne er de to store børn lige?

Har I set den bog jeg har lavet til Kornelias klasse, så både børn og forældre har kunne lære navne og søskende at kende hurtigt? Du kan se den lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

2. søndag i advent - vind LEGO Friends og LEGO Juniors