• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Julen er da børnenes fest.. er den ikke?

Jeg glæder mig til at…

· pigerne er friske og sig selv igen – de har arvet “lettere hysterisk adfærd under sygdom” fra mig. Desværre.

· få et bad. Seriøst, det er jo en umulig opgave med to syge børn hjemme. Der er jo altid én der kalder.

· det sidste afsnit i sæson tre af SKAM kan ses i morgen.

· mødes med en håndfuld fra min gymnasieklasse i weekenden. Det bliver for mig årets eneste julefrokost.

· få tid til at pakke julegaver ind. Det er gået op for mig at det ikke var en god idé at sige “nej nej, jeg pakker den bare selv ind” i samtlige butikker…! Jeg mangler at pakke intet mindre end 54 gaver ind. Ho ho ho…!

· komme i madklub i aften. En weekend med søde veninder er virkelig tiltrængt! Jeg har lånt spillet “Speak Out” af min søster og jeg glæder mig så meget til at prøve det.

· holde nytår med mine svigerforældre, min svigerinde og måske også svoger. Det er første gang vi skal holde det med dem og vi skal holde det her på Brombærvej. Det bliver hyggeligt og jeg er sikker på vi får en skøn aften!

· Leonora får for meget af Dora. Ligesom resten af huset har fået. For længst! Heldigvis er Kornelia en meget meget tålmodig storesøster.

· give alle de julegaver jeg har købt, overraske og gøre dem jeg holder allermest af glade.

Hvad glæder du dig til?

img_2632

4 kommentarer

 • Åh er SÅ meget med på den med Dora – det er det mest forfærdelige børnetv!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Jeg synes umiddelbart det er okay, men var jo hjemme med Leonora i en uge og så er min grænse for Dora i den grad nået.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Hvorfor gør vi det med gaverne?! Altså, nogle gange er de bare pakket for grimt ind i butikken – men tit siger jeg nej til gaveindpakning, fordi jeg ikke magter at være i butikken længere end højst nødvendigt i december.
  Jeg ender a.l.t.i.d med at sidde til kl. kvart i bamse d. 23 og pakke en milliard gaver ind. But why? Jeg er åbenbart ude af stand til at ændre på det, haha! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hej Signe,
   Tak for din kommentar.
   Haha – jeg fatter det heller ikke. Men for mig er det faktisk primært fordi jeg ikke gider vente i butikken. Jeg har en forestilling om at det jo er meget hyggeligt og at det ligesom er med til at bringe julestemningen lidt frem. Og det ville det nok også være, hvis jeg enten tog og pakkede dem ind lidt løbende, men når vi er på et to-cifret antal af gaver der skal have både papir, bånd og til-og-fra kort, så er det desværre mere af nød end lyst at jeg kaster mig over det.

   Må planlægge bedre og dermed have mere overskud og tid i butikkerne eller pakke ind, når jeg kommer hjem næste år.

   Håber du når alle pakkerne og får en helt fantastisk jul!

   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julen er da børnenes fest.. er den ikke?