• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
London baby!

En spontan friaften..

I går var vi nede og spise hos min søster og svoger, hvor pigerne fik tilbud om at blive og sove sammen med deres fætre. Martin og jeg kørte derfor hjem for at gå tidligt i seng og indhente noget søvn. Martin fik den hyggelige idé at vi skulle gå en tur, bare os to. Det var helt vildt dejligt og jeg nød at gå og tale med ham. Engang gik vi ture rundt i København, da vi boede dér. Snakkede og talte om drømme. Planlagde og fortalte om håb for fremtiden. Siden vi fik børn er det sjældent det sker, men jeg elsker Martin endnu mere for at huske mig på at gøre sådanne ting stadigvæk, så snart muligheden byder sig.

Da vi kom hjem gik Martin i seng, da han skal op på arbejde i morgen og jeg sad oppe og bloggede, surfede lidt rundt på nettet og nød stilheden og muligheden for at skrue helt op for tv’et i baggrunden uden at bekymre mig om det sindsyge skift på lydniveauet der er fra program til reklamer.. Eller er det kun mig der synes at reklamerne er væsentlig højere decibel end det jeg lige sad og så. Uanset – jeg stornød en aften i sofaen efter en hyggelig gåtur med Martin.

img_2864

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

London baby!