• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Årets gave - ifølge min nevø..

London baby!

I julegave blev jeg overrasket, da jeg åbnede aftenens sidste gave. Den var fra Martin og som altid havde han fundet på noget godt og sjovt. Noget jeg kan glæde mig til og se frem til – en gave der varer for altid, da han næsten altid giver mig en oplevelse. En rejse eller en koncertbillet har jeg næsten altid fået, men havde ikke troet at han havde gjort det denne gang. Jeg blev virkelig overrasket!

img_2852

Vi skal bo på et lækkert spahotel, hvor der er mulighed for at få lækre behandlinger og være i et fedt wellnessområde og vi skal også nå at være ude og spise lækker mad, opleve byen, drikke en øl eller to, se nogle af Londons fine seværdigheder og så håber jeg at det bliver muligt at nå enten en koncert eller en musical. Nu må vi se, hvor meget vi kan nå på et par dage.

img_2854

Martin og jeg har, siden vores tur til New York, som jeg gik i fødselsdagsgave af Martin da jeg blev 30 år, aftalt at vi én gang om året skal afsted uden børn. Ikke nødvendigvis en lang tur, hverken i tid eller destination, men bare noget tid uden børn. Kun Martin og jeg. Jeg glæder mig rigtig meget og er glad for at Martin har valgt at vi skal til London, da det er et sikkert sted at rejse til, det er en kort rejsetid, vi skal blot være afsted fra torsdag aften til søndag formiddag og vi kan derefter komme hjem til pigerne med fornyet energi og overskud.

Har du nogle gode forslag til, hvad vi bare MÅ se, når vi er på kærestetur til London?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Årets gave - ifølge min nevø..