En spontan friaften..

Tak for 2016

Vi skriver i dag den 2. januar 2017 og jeg vil derfor se tilbage på året der er gået. Et fantastisk år med en masse skønne, sjove, hyggelige og dejlige oplevelser.

befunky-collage_4

befunky-collage_1

Sidste år startede med en masse sne, hvor vi fik bygget snemænd, lavet snebolde og kælket. Det var børnevenligt og magisk – sne og børn er en helt specielt kombination. 2016 bød på forskellige feriedestinationer for mig, både med og uden børn. Både Fårup Sommerland, Skallerup Klit, København, Berlin og New York – det var helt fantastisk! Dette nye år byder også allerede på en masse lækre ferie, blandt andet en kærestetur til London med Martin, en familietur til Sverige med min familie og en familietur til Malaga med svigerfamilien. Vi skal helt sikkert besøge Fårup Sommerland med overnatning på det smukke Fårup Hotel, da det er en fortryllende oplevelse for både store og små.

befunky-collage_2

2016 var også året, hvor jeg blev 30 år, hvilket ikke har gjort den store forskel i forhold til at være i 20’erne – jeg er lige her, hvor jeg aller helst vil være, så min alder er ligegyldig. For nu i hvert fald.

Jeg har i år nydt sommervejret med lækre drinks til sneglebar med andre bloggere, der er blevet fløjet med drager ved vesterhavet, løbebenene blev luftet både hjemme og i Berlin, da jeg i sommer var ovenpå mit løbegame (som jeg savner meget!), massevis af leg i haven herhjemme og der er blevet badet i Kridtgraven. Vi tog en spontan køreferie til Berlin og Hamborg, hvor vi nød hinanden, byen og tiden. Det var helt fantastisk!

Martin og jeg besøgte for første gang New York i oktober sidste år. Det var en pragtfuld tur med massevis af tid til kæresteri, sightseeing og lækker mad. Vi nød turen og det var skønt at være på tur alene. Vi blev dog enige om at næste gang vi skal på kærestetur, som vi har aftalt at vi skal en gang om året, så skal det ikke være så lang tid eller være så langt væk. Så jeg er lykkelig for at Martin allerede har arrangeret næste tur – London til foråret.

Rigtig godt nytår til dig og dine. I morgen tidlig kalder vores hverdag for alvor med madpakke, pakkede tasker og tidligt op. Så jeg vil gøre klar med det jeg kan gøre nu og så hoppe i seng. Godnat herfra!

befunky-collage_3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En spontan friaften..