Tak for 2016

Mærkede efter og fulgte mit hjerte..

For et par måneder siden sagde jeg mit job op. Jeg havde en fornemmelse af at jeg manglede noget i min hverdag. Og trængte til tid hjemme til at finde ud af, hvad jeg skulle lave. Derfor tog jeg en beslutning om at opsige mit job uden et nyt på hånden. Jeg skulle hjem og gå, have tid og være sammen med pigerne. Planen var så at jeg stille og roligt skulle mærke efter og på sigt finde et job der passer ind i vores hverdag.

job_diarydk

Sådan skulle det ikke gå! Jeg blev mandag, min første dag som “hjemmegående”, ringet op af en tidligere kollega der spurgte om jeg havde interesse i en pædagogisk stilling på fuld tid. Med opstart så hurtigt som muligt. Jeg var de første par timer meget i tvivl, da jeg jo faktisk havde planer om mere tid hjemme med pigerne, men samtidig var det også meget lokkende at sige ja, da jeg jo elsker at arbejde med børn og synes det kunne være en fed udfordring at skulle arbejde i en vuggestue. Derfor besluttede jeg mig for at køre derned og tale med dem og en time senere ringede de og sagde at jeg havde fået det, hvis jeg ville.

Hvor fedt er dét lige?

Glæder mig så meget til at komme på gulvet igen og være pædagog for fuld skrue. Jeg kan endnu engang bekræfte at jeg skal følge mit hjerte. Det er en vidunderlig følelse jeg sidder med nu – den rigtige beslutning blev trukket, da jeg sagde mit job op uden et nyt på hånden. Jeg fulgte mit hjerte. Kunne mærke at jeg var voksen ud af min arbejdsplads, følte mig overhovedet ikke fagligt udfordret, manglede noget struktur og savnede at få noget igen. Jeg føler virkelig at jeg får noget igen, når jeg arbejder som pædagog. Jeg er mentalt ikke bygget til at sidde foran en skærm en hel arbejdsdag, ikke uden der sker noget andet ind imellem. Jeg savner selvfølgelig mine gamle kollegaer og alt det sjove vi havde sammen, men kan jo heldigvis stadig fortsætte med at se dem.

Nu glæder jeg mig over at jeg har januar fri, samt nogle dage på CIFF, hvorefter jeg glæder mig ligeså meget til at starte i min nye stilling. Et barselsvikariat der strækker sig til 1. oktober. Hvad jeg skal derefter ved jeg ikke, men lige nu er det en super fed følelse! Jeg elsker friheden, mulighederne og at jeg føler at verden står åben.

Kom bare an 2017 – du starter ret vildt ud. Men jeg er klar!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tak for 2016