• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Mærkede efter og fulgte mit hjerte..

Inspiration til madplanen herhjemme.. hit me!

Fra 1. februar er der to voksne herhjemme med fuldtidsstillinger og jeg er faktisk allerede begyndt tænke over planlægningen omkring det. Vi skal have lagt planer for, hvem der henter, bringer, laver mad og så videre. Noget der ikke har været aktuelt hjemme hos os før. Det bliver fedt med struktur og jeg kan godt lide at have kontrollen og være et skridt foran. Jeg skal indstille mig på at jeg ikke vil have overblikket, overskud eller kontrollen.

madplan

Vi skal have helt styr på madplan hver uge, hvor der så handles i weekenden eller en dag, hvor jeg har en kort dag. Så hvis du kender en god blog eller instagrammer, hvor jeg kan få inspiration til sund mad, som gerne engang imellem må være kødfri, så skriv dem gerne i kommentarfeltet her. Jeg mangler lidt tips og råd til at få nogle lækre, hurtige og børnevenlige retter på madplanen, så vi ikke får det samme hele tiden.

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mærkede efter og fulgte mit hjerte..