Inspiration til madplanen herhjemme.. hit me!

Græsenke i en uge

På torsdag tager Martin afsted til Las Vegas med sit job og han skal være væk i en uge, så jeg bliver græsenke med pigerne herhjemme. Jeg har planer om at skrue helt ned for ambitionerne og kun fylde kalenderen med dejlige aftaler om aftenen og få brugt dagtimerne på alt det kedelige. Jeg gider ikke sidde alene herhjemme hver eneste aften, så må alliere mig med søde veninder.

Jeg er dog allerede nu ved at få lidt pres over at jeg ikke har fundet ud af, hvad vi skal spise den uge, men tænker at der skal nok kylling, suppe, kartoffelmos, pasta, købesalat, rugbrødsmadder, wok og i det hele taget lette og hurtige retter på bordet, da jeg jo står alene med det hele. Når det så er sagt, så skal jeg bruge de næste to dage på at vaske tøj, have skiftet sengetøj og handlet ind, så vi er klar til en uge med pigehygge herhjemme. Jeg hygger mig bedst med børnene, når der er styr på det basale og jeg kan slappe af og “bare være” sammen med pigerne.

kaffe_starbucks_aalborg

Får allerede en lille smule pres over at jeg hver aften står alene med at putte begge piger, da Leonora pludselig har fået en idé med at der skal være en voksen der sidder hos hende. Hun plejer at falde i søvn af sig selv efter vi bare putter hende ind i sengen og sagt godnat – hun har bedt os om at gå uf hendes værelse, så det har været så nemt at hun selv faldt i søvn. Det bliver spændende, hvordan jeg løser den, men det skal nok gå. Jeg glæder mig over at Martin helt sikkert får en fed oplevelse i Las Vegas, men jeg vil glæde mig til at være hjemme og kysse på pigerne. Det savn jeg mærkede, da Martin og jeg var i New York sidder endnu i mig og jeg føler faktisk slet ikke at det er fysisk muligt for mig at tage så langt fra dem igen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Inspiration til madplanen herhjemme.. hit me!