Græsenke i en uge

Yndlingssøndag

I dag har vi haft besøg af min søde veninde Trine og hendes skønne døtre. Vi har hygget med leg, mad, grin, dans, kram, klipning af alle piger på vores matrikel (yes!) og dejligt samvær. Det har, som altid, været helt fantastisk skønt og de første par timer så vi nærmest ikke nogle af børnene, da de legede så godt inde på pigernes værelser. Det er helt vidunderligt med sådan legeaftaler, for så kan vi mødre snakke om alt det vi ikke kan i børnenes påhør og få snakket vores obligatoriske blog-snak. Jeg elsker at have en så tæt veninde, som også er en del af blogverdenen, som jeg kan dele denne verden med.

img_3022

Vores døtre har kendt hinanden så lang tid de kan huske og vi har altid været en del sammen med dem og jeg håber at det fortsætter sådan. Trine og jeg er gode veninder og jeg nyder at være sammen med hende! Hun er sådan en person, hvor jeg ønsker at tiden står stille, når jeg er sammen med hende – jeg hygger mig, vi kan tale om alt og jeg glæder mig allerede til at se hende næste gang. Der er altid sådan en misundelsesværdig ro over Trine, selvom hun har mange bolde i luften. Hun er betænksom, opmærksom, kærlig, oser af overskud, smilende og helt igennem fantastisk. Alle burde have en Trine i deres liv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Græsenke i en uge