Har du styr på ophavsretten?

Hjemmelavet børnevenligt mexicansk aftensmad

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker mexicanske pandekager, både fordi det er nemt, kan gøres ret sundt og så er det meget børnevenligt, da pigernes pandekager kan fyldes med alle de lækre ting de kan lide. Der er åbnet et lækkert nyt sted i Aalborg med mexicansk mad, hvor vi har fået take away fra et par gange. Jeg synes det smager helt fantastisk og så er det jo dejligt nemt at kunne få én af sine yndlingsretter som take away i en høj kvalitet med lækre og friske råvarer.

mexicansk_hjemmelavet_homemade_food_mad_boernevenligt_aftensmad

Jeg har snuppet meget inspiration fra Vaca, som det forholdsvis nye takeaway-koncept hedder, da jeg synes deres menukort er helt fantastisk. Her er inholdet af den seneste omgang mexicanske vi fik herhjemme, både med bønner, lynhurtig hjemmelavet tomatsalsa, pulled chicken der passer sig selv i ovnen med hjemmelavet bbq-sauce og flæskesvær. Det smagte helt fantastisk og jeg tænker at det åbner nye muligheder for at servere dette til gæster. En nem hverdagsret der med få tilføjelser hæver niveauet, så det kan være festmad. Som Vaca skriver på deres hjemmeside, så inviterer sådan noget mad her til samtale. Det er et hyggeligt samleprojekt for gæsterne rundt om bordet og gæsterne kan skabe deres helt egen ret.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Har du styr på ophavsretten?