Jeg prøver virkelig..

Pædagog by heart

Det lyder måske helt tåbeligt, men efter jeg i formiddags var på besøg i den institution jeg skal arbejde i, fra februar, så har jeg en helt vidunderlig følelse i maven. Jeg følte mig i mit rette element blandt børn og de andre pædagoger dernede. Jeg synes faktisk det er lidt sjovt at jeg har det sådan, for jeg har aldrig troet at jeg ville glæde mig til at arbejde i en vuggestue. Det gør jeg, ikke desto mindre, så meget at jeg allerede nu går og overvejer om jeg har nogle forløb jeg gerne vil lave med børnene, hvordan man kan fremme forældresamarbejdet, samt hvordan jeg kan inddrage børnene i nogle kreative og anerkendende aktiviteter. Jeg glæder mig til at lære både børn, kollegaer og forældre at kende.

img_3059

Jeg troede faktisk ikke selv på at jeg ville glæde mig så meget som jeg gør, lige nu føles det faktisk til der er lang tid til februar, hvor jeg starter. Først skal jeg lige en tur på CIFF Kids, som er modemessen i København med blandt andet tøj, sko og interiør til børn. Dét glæder jeg mig til og skal nok dele meget mere om det herinde, når vi nærmer os.

3 kommentarer

 • Spændende Kamilla! Det lyder som om du har fundet ind til kernen af, hvad du vil 🙂 jeg håber du bliver glad for det. Glæder mig til at se dig til CIFF.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Stort tillykke med jobbet. Vidste ikke du var pædagog. Det er så dejligt, at arbejde med børn, for de giver så meget igen, hvis man giver lidt af sig selv. Hvor skal du arbejde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Halløjsa Kamilla, kæmpe tillykke med de ny udfordringer.
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg prøver virkelig..