Pædagog by heart

Børnekunst og højtlæsning – en 6-årig beriger med meget!

Jeg var faktisk sikker på at jeg aldrig ville give Kornelia lov til at hænge sine små hjemmelavede tegninger op over det hele, men nu kan jeg da ikke lade være med at støtte hende i at hendes små (mega seje!) kunstværker skal op og hænge. Og vi andre skal da også have glæde af dem, hvorfor de da bestemt ikke skal hænge på bagsiden af hendes dør. Det ville da være en skam. Måske kunne jeg godt tænkte mig at der var lidt mere struktur over ophænget, men hun er så stolt, når hun er færdig med en tegning og henter et stykke tape for sirligt at hænge tegningen op. Dét vil jeg for alt i verden ikke ødelægge og jeg nyder derfor i stedet vores små helt unikke kunstværker i gangen.

At hun så på nærmest daglig basis spørg: hvordan skriver man “for voksne” på mit skilt, er en helt anden ting. Vi kan godt mærke vi har fået en pige i huset der er startet i skole. Hun er blevet utrolig selvstændig og kan lige pludselig virkelig mange ting. Hun ved ekstremt meget – ting vi ikke har lært hende og hun læste her til aften to bøger (“læs let”, men alligevel) helt alene uden nogensinde at have set bøgerne før. Hun går kun i 0. klasse. Måske er det meget normalt? Det ved jeg ikke og er egentlig også ligeglad. Jeg er bare piv-stolt og glæder mig til hun skal læse endnu flere bøger for mig.

img_3063

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pædagog by heart