Forkæl dig selv med en Goodiebox!

Når en pause er nødvendig..

I dag var det egentlig meningen at pigerne og jeg skulle have hygget os oppe hos mine forældre hele dagen. Havde planlagt vi skulle spise aftensmad dér og så køre hjemad, omkring pigernes sengetid, så de kunne falde i søvn i bilen. Så undgik jeg at skulle putte to børn, jeg ville slippe for at lave aftensmad OG vi kunne hygge med mine forældre. Men sådan gik det ikke. Efter frokosten valgte jeg at pakke alle vores ting sammen og køre hjem. Kornelia opførte sig mildest talt rigtig dårligt. I særdeleshed overfor mig. Hun er træt, da hun har sovet væsentlig mindre end hun plejer, siden Martin tog afsted. Hun vågner, drømmer, er tørstig, bliver sur, nægter at sove, vil op osv osv. Så jeg er også træt. Ekstrem træt! For oveni hendes 100 forstyrrelser i løbet af en nat, så er Leonora forkølet og hoster/vågner nok 20 gange om natten og kalder på mig. Så snart jeg er derinde sover hun for det meste igen med det samme, men jeg er vågen. Og skal lige falde i søvn igen.. indtil enten hun eller Kornelia vækker mig igen. Så når min 6-årlige datter igen og igen og igen og igen er næsvis, grænsesøgende, vil-døv, doven, fræk eller ligefrem ubehøvlet, så får jeg nok. Så er det konsekvenser. Og det blev så at vi kørte hjem til os selv. Uden mulighed for at se tv eller andet. Underholdningen stod hun selv for og da det (åbenbart!) blev for meget for hende og hun begyndte at drille sin lillesøster og komme tilbage i samme irriterende spor, så blev de sendt ud. Ud i kulden med overtøj og beskeden om ikke at komme ind før humøret var godt. Det hjalp. Og jeg fik ryddet op og lavet aftensmad imens. Jeg åbnede et vindue om mod haven og skydedøren ud til tarressen, så jeg kunne høre dem. De havde en fest og hyggede sig meget. Jeg fik to glade, friske og søde piger ind igen. De havde samlet den smule sne vi har og lavet en fin minisnemand sammen. Herhjemme er pauserne nødvendige for os alle sammen, når både humør og overskud er lavt.

img_3166

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forkæl dig selv med en Goodiebox!