Spar mange penge på sneakers fra Adidas og Nike

Rullesko til skolebarnet

Kornelia har længe ønsket sig nogle rullesko, men jeg har uden at blinke afvist det, da jeg tænkte at det ikke var særlig gode sko, hvorfor hun ikke måtte få dem. Hun foreslog at hun selv kunne betale dem, for egne penge, men også det slog jeg hen. Nærmest på daglig basis spurgte Kornelia mig om ikke nok hun måtte få lov, da der efterhånden var en håndfuld af pigerne i klassen der havde rullesko.  Jeg har mildest talt helt urimelig og blev ved og ved og ved med at slå det hen. Så tog Martin og jeg en snak. Vi blev enige om at vi jo for pokker ikke kan blive ved med skærme hende fra alt det vi ikke “lige synes så godt om”, når det drejer sig om sådan en lille ting som et par sko med et par hjul under.

Det begyndte at gå en smule ud over hendes faste og trygge legerelationer i frikvarterende på skolen, da hun jo ikke kunne være med i legen med dem hun normalt leger en del med. Udelukkende fordi de andre suser rundt på de her sko udenfor og Kornelia jo af gode grunde ikke kunne rulle nogen steder hen.

img_3242

Men det kan hun nu. Martin købte to par rullesko til Kornelia, da han var i Las Vegas og de har nærmest ikke været af Kornelias fødder siden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spar mange penge på sneakers fra Adidas og Nike