Rullesko til skolebarnet

Løbedrømme

Jeg har sagt det før og prøvet adskillige gange at komme ordentligt i gang og vedholde mit løberi. Jeg vil nemlig helt enormt gerne være sådan én der løber. Og samtidig nyder det. Måske endda nå til et punkt, hvor jeg ikke kan undvære det. Tænker det er den træningsform der faktisk passer mig bedst, da jeg er i gang med at træne, så snart jeg er ude af døren. Det kunne være mega fedt at have et mål om et halvmarathon med nogle forskellige andre konkurrence-løb undervejs. Ikke for at vinde eller noget, blot for at gennemføre for at presse mig selv til at blive bedre til at løbe. På min første løbetur, siden i sommer, løb jeg i søndags 2,5 km uden stop eller problemer. I onsdags løb jeg 3,3 km uden alt for store problemer og samme rute i dag uden problemer, så jeg håber at jeg kan arbejde videre herfra og nå mine mål og drømme for løb som min træningsform.

img_3182

Jeg har planer om at møde op til fællesløb med AalborgRunners, men har ikke noget erfaringer med sådan noget fællesløb. Jeg gider jo ikke være den dårligste og dermed løbe helt alene. Jeg må tjekke om de har andre på mit niveau. Uanset, så tror jeg det vil passe mig super godt at have nogle at løbe med. Et par faste aftaler om ugen, hvor jeg ved jeg skal afsted, uden at være 100% afhængige af at jeg ikke brænder nogle af, i tilfælde af at jeg bliver forhindret. Jeg vil også super gerne have en fast aftale med min søster, i hvert fald indtil hun løber fra mig alt for mange gange.

Hvad er dine bedste råd til mig, når jeg går i gang? Og har du nogle erfaringer med sådan noget fællesløb?

 

 

1 kommentar

  • søs

    Atale! Vi laver en plan. Et mål uden en plan er bare en drøm… Vi sætter min. én fast løbedag sammen. Tales lige smukke… :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rullesko til skolebarnet