• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Punktform #1

Leg med modellervoks

INDEHOLDER AFFILIATE

Leonora ELSKER at lege med modellervoks om eftermiddagen mens jeg står i køkkenet og laver mad. Jeg synes det er skønt for, når Leonora finder roen til at sidde og lege med noget ved bordet, så sætter Kornelia sig sammen med hende med det samme. Enten laver modellervoks med hende, tegner eller andet. Hun sørger bare for at sidde sammen med sin lillesøster så snart lejligheden byder sig. Det er så sødt!

skaermbillede-2017-01-24-kl-20-35-01

I eftermiddags var Kornelia i svømmehallen med sin SFO, så jeg havde noget tid alene med Leonora, da aftensmaden i dag stod på vietnamesiske forårsruller og jo ikke tager mere end 10-15 min at gøre klar. Jeg satte mig ved bordet med hende og vi lavede massevis af kager, is og slik i modellervoks. Jeg synes det er så vidunderligt med disse hverdagsstunder med pigerne, både sammen og hver for sig. Det er vigtigt for mig også at prioritere dette, når jeg starter på job og naturligvis får mindre tid til det hele herhjemme. Både praktiske opgaver, der skal ordnes når pigerne sover og i weekenden, samt endnu mindre tid med pigerne. Egentligt er jeg så faktisk sikker på at vi bliver bedre til at være nærværende, når vi så har tid. Du kan finde noget af det modellervoks vi har herhjemme fra Play Doh lige HER, hvor der er tilbud på det meste af det.

Når I at lege lidt om eftermiddagen inden aftensmaden? Vi læser også nogle gange en bog eller spiller et spil. Ikke noget vildt eller omfattende, bare et øjeblik, hvor jeg er lyttende, nærværende og leger med. Nogle gange bliver det i fremtiden måske en time og andre gange kun 10-15 minutter, men vil prioritere, hvad der kan lade sig gøre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Punktform #1