• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Gæstetoilet

Punktform #1

Mange af de blogs jeg læser har sådan en serie af indlæg kørende i punktform og jeg nyder at læse dem. Jeg synes formen er super fin og det er dejligt at læse indlæg der bevæger sig fra det ene til det andet. Jeg vil derfor forsøge mig på det herinde også. Jeg vil kalde det “punktform”, da det giver mig muligheden for at variere indholdet.

frost

Jeg vil gerne at formen for “punktform” er fuldstændig løs og dermed giver mig mulighed for at fylde indlægget med det der fylder hos mig. Denne omgang handler om mine planer og gøremål for denne uge; at jeg skal:

· holde julefrokost sammen med min madklub i weekenden, hjemme hos mig.

· få helt styr på mit underholdning til selvsamme julefrokost.

· have vasket så meget vasketøj at jeg slet ikke kan overskue det, inden weekenden og er ikke gået i gang endnu..

· have vasket vores grønne planter under bruseren. Hvor kommer alt det pokkers støv fra?!

· løbe mindst 3 gange. Det skal jeg bare have gjort! Nogle der vil med?

· ordne vores soveværelse – det ligner noget der er løgn og mangler låger på skabet, alle flader roder og det er ikke særlig roligt miljø at skulle finde ro i. Dét lød godt nok ret feng shui, men det er da super irriterende at man nærmest skal kravle op i sengen fordi gulvet er så ufarbart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gæstetoilet