• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Leg med modellervoks

Sommerferie og badetøj 2017

INDEHOLDER AFFILIATE

Til sommer skal vi til Spanien med min svigerfamilie, da min kære svigermor fylder 60 år. Jeg glæder mig som et lille barn og jeg er allerede begyndt at overveje, hvad pigerne skal have med. Dengang vi skulle til Kreta var jeg for sent ude, da jeg skulle finde badetøj til pigerne. Jeg kunne simpelthen ikke få dét jeg gerne ville have. Så i år skal det være anderledes. Jeg har allerede fået købt noget af det, men min erfaring siger mig at der skal være to sæt badetøj til hvert barn.

Her er noget af det badetøj jeg har kigget på til pigerne og også noget rigtig fedt badetøj til drengene, som jeg også lige ville dele med jer. Du kan se lidt billeder fra vores ferie forrige år, lige HER.

collage_swimwear_badetoej_diary

#1 Name It 139,- HER #2 Molo 249,- HER #3 Soft Gallery 375,- HER #4 Molo 249,- HER
#5 Molo 279,- HER #6 Molo 249,- HER #7 Soft Gallery 249,- HER #8 Molo 299,- HER

Jeg plejer at have 2-3 forskellige solcremer med til pigerne, så der både er spray, almindelig creme til at smøre ud og en stick, til næseryg, ørerne, panden og det øverste af kinderne. Er faktisk ret hys med det solcreme, men pigerne synes efterhånden det er okay, da de ved at der ikke er nogen vej udenom. Jeg kan ikke holde tanken ud om de langsigtede konsekvenser ved ikke at bruge solcreme og heller ikke den kortsigtede konsekvens; at være på ferie og skulle være sammen med eller putte et barn der er blevet skoldet. Det ville være ubærligt at tænke på, hvor ondt det gør og uoverskueligt at høre på, hvor ondt det gør. For det gør jo mega ondt at blive solskoldet og begrænser leg og hygge i solen resten af ferien. Nå, men alt i alt – jeg skal have fyldt op med solcreme til ferien.

Hvilken solcreme vil du anbefale? Jeg vil gerne have én der ikke fedter for meget og er ret vandafvisende. Vi har selv været ret glade for den HER fra Riemann P20 og dem HER, HER og inden sengetid denne HER fra Derma.

Har du prøvet nogle gode solcremer, aftersun gel eller erfaring med noget lækkert badetøj, så tip mig meget gerne, tak.

 

3 kommentarer

 • Mette

  Herhjemme er vi blevet mega glade for solcremen fra Milk med den skønneste duft og er virkelig lækker! Den dufter dejligt af soft ice😂
  I år har vi købt uv dragte fra Molo til begge piger en af hver fra denne sæson👌 De er super skønne og så kan pigerne nemt ses når de er ved poolen/ stranden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er blevet helt vilde med solcremerne fra forever living products. De fedter heller ikke og er super lækre at smøre ud. Fåes både som spray og creme. Kontakt mig evt. hvis du vil høre mere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hej Rikke, Det lyder da som et lækkert produkt og fedt det både er spray og creme. Tak for din kommentar. KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Leg med modellervoks