• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Sommerferie og badetøj 2017

Jeg føler mig ensom… #1

Jeg skrev et indlæg om at være ensom. Det blev alt for langt, så jeg har valgt at dele det op i flere indlæg. Jeg håber I vil læse med. Tag godt imod det, det er første gang jeg har givet så meget af mig selv herinde. Indlægget er meget privat, men jeg håber I kan lide det, for jeg synes det er så vigtigt at vi ikke tier tabuer ihjel. Det tror jeg nemlig ikke man kan – vi skal tale om tingene. Turde åbne op. Være gode eksempler for vores børn og vise at det er okay at sige alt, bede om hjælp eller fortælle, når/hvis noget er svært.

ensomhed1

Kan jeg virkelig være ensom selvom jeg har både kæreste og børn. Har jeg overhovedet tid til det? Med alle de gøremål og aktiviteter der følger med familielivet.. Måske er alle disse gøremål og aktiviteter “skyld i” at jeg slet ikke orker andet end familielivet. At jeg er træt, når pigerne er puttet. Jeg ved det ikke, men vil forsøge at finde ud af det. Jeg vil med dette indlæg gerne prøve at bryde et tabu, da jeg mener det er meget vigtigt at visse ting kommer frem i lyset. For det er kun i lyset vi kan ændre på tingene. De ting og tanker vi gemmer væk bagerst i tankeskabet bliver der. Og de har det med i stilhed at vokse sig større og større. Pludselig kan de være blevet så store at skabet ikke rigtig kan lukkes ordentligt uden skubben og masen. Og så skal man pludselig bruge alt for mange kræfter på at skjule sin “hemmelighed”. Min ensomhed er ikke en hemmelighed. Nu tør jeg godt sige det højt, omend det er ret grænseoverskridende. Uden at vide hvorfor, jeg synes det er så svært at indrømme; jeg føler mig ensom.

Næste indlæg kommer i morgen..

6 kommentarer

 • Maria

  Det er så fint skrevet, jeg har det præsis på samme måde, med nogle af mine veninder. Men man må næsten lave en gruppe som mangler eller føler på samme måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Smukt du står frem.
  Ensomhed i DK er et tabu.
  Jeg er selv ensom. Har mistet hel min familie til sygdom og mine bedste venner er døde af kræft.
  Så jeg er ofte helt alene, ingen vil lytte, tror ikke det er rigtigt og vender det “døve” øre til.
  Jeg har nogle dyr, som jeg kan være sammen med, så her ikke er helt stille.
  Især til højtider er det svært at være alene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Meik

  Du er på ingen måde alene om den/de følelser. Jeg sidder ofte med den samme ensomhed (som du sikkert også har set på min instagram) Ensomhed kan føles når man er alene men også når man er sammen med andre mennesker. Det handler meget om at finde ind til hvad det er der gør at man føler sig ensom og få taget fat i det. Det er svært men det er en kamp som er værd at kæmpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja at kunne sige det eller bede om hjælpe er første skridt…. men hvordan du mødes når du gør det betyder utrolig meget, desværre har min erfaring indtil for få år siden været at jeg i bedste fald blev ignoreret, men mere ofte fik fortalt at jeg var forkert/nærtagende og bare skulle tage mig sammen….
  så det altså bare endnu sværere at række hånden ud næste gang….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria I

  Læser meget gerne med for sidder med de samme følelser. Har dog verken mand eller børn men føler mig utrolig ensom og tør ikke sige det til nogen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Flot og modigt, at du åbner op og “deler” af dig selv. Jeg læser med – og holder dig virtuelt lidt i hånden samtidig!
  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommerferie og badetøj 2017