Vi skal hjælpe hinanden ud af ensomheden!

Kom til foredrag med Kirk Rønler i Aalborg

Tirsdag den 21. februar kommer Kirk Rønler til Aalborg for at holde to foredrag. De populære foredrag: “Slut fred med din krop”  og “Sådan får du en kæreste“, der sætter tankerne i gang og motivationen for at passe bedre på dig selv øges. 

img_3519

Kirk Rønler blev sidste år kåret af Femina som én af de 100 mest inspirerende kvinder. Kirk er blogger, foredragsholder, underviser, entrepreneur og kvinde. En kvinde med ben i næsen der står ved sig selv! Jeg kan lære meget af hende. Hendes styrke, vilje og mod. Derfor tænkte jeg at det helt sikkert også vil være noget for jer. Så jeg kan med stor glæde løfte sløret for en lækker lyn-konkurrence.

img_3500

Selve foredraget afholdes tirsdag den 21. februar kl. 17:30 – 21:30
Aalborg Sportshøjskole
Annebergvej 55, 9000 Aalborg

Du kan vinde:

2x billetter til “Slut fred med din krop”

2x billetter til “Sådan får du en kæreste”

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget her, hvor du svarer på følgende spørgsmål:

Hvem vil du invitere med til de to foredrag? 

17 kommentarer

 • Lise

  Anna-Mette vil gerne med mig. Vi vil gerne have en kæreste. Måske vi finder det, hvis vi slutter fred med os selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ragnhild skal da med. Hun mangler en kæreste. Jeg tager hende i hånden derind. Jeg vil nemlig gerne slutte fred med mine 5-10 kilo for meget på numsen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Thrine skal med med. Min veninde fra skolen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min veninde Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min storesøster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit

  Vil tage min datter med. Hun skal slutte fred med sin krop!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Vil tage Maj med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg vil invitere min kollega Line med ind til de 2 foredrag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Anne og jeg skal derind sammen. Det kunne være sjovt og hyggeligt. Anne er min veninde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tit

  Lina vil jeg spørge om vil være sød at gå med mig. Jeg vil gerne tabe mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Min veninde Maria. Vi kunne begge godt lære, hvordan man får en kæreste. Selv har jeg aktivt valgt at være single, hvilket nu har stået på i snart otte år så trænger vist til et spark ind i gamet igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Min veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vil invitere min kusine med. Hun skal tabe sig sammen med mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kristina og jeg skal derind sammen. Vi bruger for lang tid i byen på at kigge efter forkerte fyre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg vil tage min veninde med. Vi skal sgu tage os lidt sammen på mande- og kropsfronten..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vil tage min kollega Nina under armen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil gerne invitere min veninde Vibeke med til foredrag. Vi kæmper begge kampen om at slutte fred med vores krop.

  Efter mange år med dårlig selvtillid og selvværd samt en utilpashed i min krop har jeg valgt at 2017 skal være det år. Året hvor jeg gør noget aktivt for at finde ro og hvile i mig selv samt blive veltilpas – og slutte fred med min krop.
  Det kunne være så skønt at få motivation og blive inspireret af Kirk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vi skal hjælpe hinanden ud af ensomheden!