Kom til foredrag med Kirk Rønler i Aalborg

Brdr. Price i Aalborg

Min søde søster gav mig et gavekort til en hyggelig aften på Brdr. Price i Aalborg, da jeg holdt 30-års fødselsdag og vi var afsted for et par uger siden. Det var helt fantastisk hyggeligt og lækkert! Normalt kan jeg desværre godt være lidt en kræsenpind, men der var intet her, ud over desserten (selvfølgelig!) som jeg ikke kunne lide. Den bestod af hjemmelavet æblekage, som hverken min søster eller jeg kan lide, så vi bad om ikke at få den serveret. Vi kunne heller ikke spise mere… Menuen var forudbestemt, så vi kunne blot sætte os til bords og nyde de lækre retter vi fik serveret.

img_3521

Hvis ikke du har været på Brdr. Price i Aalborg, så er det klart et besøg værd. Det er bestemt ikke sidste gang jeg tager derind og menukortet så også super lækkert ud til frokost, så dét skal også prøves en dag. Jeg synes det var rydeligt at smage at der var kræset for maden, den var lavet med kærlighed og rigeligt smør. Præcis som det skal være! Du kan se meget mere lige HER.
img_3523

img_3525

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kom til foredrag med Kirk Rønler i Aalborg