Oldemor inviterer

Selvfølgelig er jeg blevet syg..

I morgen aften skal Martin og jeg på kærestetur til London, men jeg er selvfølgelig blevet syg. Jeg ligger herhjemme i sengen med feber og massevis af lommeletter i nærheden. Jeg har glædet mig til denne tur længe og jeg synes det er frygteligt at jeg nu ligger her og er syg! Går all-in på panodil, næsespray, vitaminer, massevis af vand og selvfølgelig Kan Jang, så jeg håber at give den her omgang en los bagi og få mig på benene i løbet af nul komma fem.

img_3825

En update er at pigerne er kommet hjem, Kornelia blev kørt hjem af en veninde fra klassen efter en legeaftale og håndbold. Leonora blev kørt hjem af min søde svoger, som tog hende med på vejen hjem, da han hentede min nevø i samme børnehave. Det er fantastisk med sådan en hjælp, når Martin er i København til møder og jeg er syg. Nu er jeg rykket ind på sofaen, mens pigerne leger i stuen og Snøvsen kører i baggrunden på tv’et. Om lidt skal vi spise aftensmad, som jeg fik bikset sammen tidligere i en bedrings-rus af Kan Jang og panodil.. Det bliver godt med noget mad!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Oldemor inviterer