Pink hair don't care

Bloggers Delight event i Aarhus

For 14 dage siden kørte jeg til Aarhus for at deltage i et event som Bloggers Delight havde planlagt for os premium bloggere for at netværke og hygge os med god mad. Vi skulle mødes på Rømer, hvor vi fik serveret en super lækker menu og blev forkælet i smukke nye omgivelser nede ved åen. Det var en super hyggelig aften og jeg håber snart der bliver planlagt et lignende event her i Jylland. Menuen kan du se lige her og jeg kan love jer for at Rømer er et besøg værd. Nøj, hvor var det noget lækkert mad – forretten glemte jeg helt at tage billeder af. Du kan se Rømers menu lige HER og nedenfor her kan du se billeder af vores hovedret og dessert, som var to-die-for.

img_3666

Til dessert fik vi nemlig serveret en blødende kage med karamel med frysetørrede syrlige solbær på toppen og en kugle kokosis med pop-sukker ovenpå. Det var en helt vidunderlig dessert og jeg elskede hver eneste bid af den!

Alle bloggere fik til eventet den fineste gave af Jane Kønig, et gavekort til hendes serie i 18-karat guld og jeg glæder mig til at vise frem herinde, hvad jeg har besluttet mig for at bestille.

img_3670

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pink hair don't care