Selvfølgelig er jeg blevet syg..

Pink hair don’t care

Hvor sej er Kornelia lige? Efter at have set Sofie Linde i X-Factor med pink hår blev det et stort ønske for Kornelia at prøve det, så da vi tilfældigt kom forbi en frisør i sidste uge med pink spray til håret måtte det købes med hjem. En søndag hjemme med hygge og en legeaftale med en god ven fra klassen blev dagen, hvor håret blev farvet. Og det er bestemt ikke sidste gang vi giver os i kast med den spray. Du kan finde den lige HER og så er det bare med at gå i gang. Er det ikke fint?

img_3785

img_3786

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Selvfølgelig er jeg blevet syg..