Bloggers Delight event i Aarhus

Sidder du (også) og kigger på folk?

Vi sidder i lufthavnen og venter på at vi skal boarde om en halv times tid, så jeg ville lige nå at smide et lille indlæg herind.. Da jeg er syg og Martin endnu heller ikke er på toppen har vi besluttet at vi tager én dag ad gangen i London. Vi har omkring 5-6 ting vi gerne vil nå derovre, men der er helt bevidst ikke købt nogle billetter på forhånd eller lagt en fast plan på nogen måde. Jeg kan godt lide at vi har tid for os selv indtil på søndag, hvor vi ikke skal andet end at nyde tiden sammen. Vi kan sove længe, spise når vi har lyst og lave lige præcis det vi har lyst til, når vi har lyst til det. Det eneste jeg lige er kommet i tanke om at vi har glemt at paraplyer. For det regner jo altid i London. Gør det ikke?

Det er så hyggeligt at sidde steder som en lufthavn, en fortovscafé eller på en bænk på havnen og betragte folk. Se på alle de forskellige mennesker der sidder rundt om os nu, som alle sammen også skal fra Aalborg til London – af mange forskellige årsager. Der er den unge venindegruppe der plaprer løs, det unge par der sidder flettet sammen og ser en serie på en iPad, familierne med de små børn der løber rundt, de ældre ægtepar der i stilhed sidder og kigger rundt, et par stykker der bliver opdateret på dagens nyheder med den trykte avis, en håndfuld der sidder og slumrer/halvsover, de fire unge fyre der hygger sig og med jævne mellemrum griner højlydt og så er der alle dem der sidder og kigger ned i deres smartphones, iPads og computere. Ventesalen summer og det er så hyggeligt.

img_3828

Martin sidder og arbejder ved siden af mig, så lige nu er vi dét par der ikke taler sammen, men sidder med hovedet begravet i hver vores computere. Sådan et par er vi ofte, men jeg nyder at vi kan sidde her ved siden af hinanden. Vi er stadig sammen, men vi sidder bare her. Vi har ikke fået noget aftensmad, tiden løb fra os derhjemme og lufthavnens lidt kedelige sandwich til 65,- tiltalte mig ikke særlig meget. Så vi snupper noget mad, når vi om lidt er i London. Jeg glæder mig både til byen, til afslapning og til at få noget mad. Stakkels Martin er selvfølgelig blevet advaret på forhånd om det humør jeg kan risikere at diske op med om nogle timer, når jeg både er sulten og træt. Wish him luck..

Jeg har en plan om at holde jer opdaterede herinde, samtidig med jeg nok også kommer til at dele lidt fra vores kæresteweekend på både snapchat (kamillamolsen) og instagram (diarydk), så hold øje derinde, hvis I vil følge med i, hvad vi fordriver weekenden med. God weekend til dig og dine, håber den bliver fantastisk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bloggers Delight event i Aarhus