Sidder du (også) og kigger på folk?

Fastelavn 2017

Bedre sent end aldrig… Pigerne var i år klædt ud som kok og kanin. Det første gav sig selv, da Leonora altid laver mad i sit legekøkken og Martin havde købt et kokke-kostume til hende, da han var i Las Vegas i januar. Kornelia havde besluttet sig for at hun gerne ville være kanin, men det er nærmest umuligt at finde et kostume der ikke enten er for barnligt eller for Bridget Jones sexet. Så jeg måtte på pinterest for at finde inspiration og på jagt efter ører til den søde kanin. Heldigvis fandt jeg et simpelt sæt med ører og hale, samt en masse tyl og pels i Stof & Stil. Her er resultatet af årets kostumer. Jeg synes de ser rigtig fine ud. Hvad var dine børn klædt ud som til fastelavn?

img_3739

   

1 kommentar

  • Hvor er de søde ❤Min store pige var Belle (fra skønheden og udyret) og min yngste på 3 år, var en lille mus 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sidder du (også) og kigger på folk?