Kæledyr eller ej?!

London #1

Vi kom i går hjem fra vores lille tur til London som var helt fantastisk. Det eneste der kunne have forbedret denne tur var, at jeg havde ret frisk på turen. Vi besluttede allerede inden afrejse at vi ikke ville planlægge noget hjemmefra eller sætte mål for, hvad vi mindst skulle nå at se. Ingen planer, forventninger eller mål for turen gjorde at vi stadig havde en helt fantastisk tur, til trods for feber, snot, hoste og hovedpine.

Efter at være landet i Gatwick tog vi en taxa til hotellet, hvor vi var lidt over midnat torsdag aften. Vi gik en tur ned i centrum af Kensington, hvor vi boede. Der var hyggeligt og lunt i vejret. Hotellet vi boede på var K-West Spa Hotel og det kan virkelig anbefales, hvis man gerne vil bo lækkert, samt benytte sig af faciliteter som spa og fitness. Det tager ca 20 minutter i bus at komme ind i hjertet af London på Picadilly Circus, så det er nemt. I Kensington ligger ét af europas støreste shoppingcentre, Westfield London. Det er 150.000 m2 og det er klart et besøg værd, men dét fortæller jeg mere om i et andet indlæg.

img_3833

img_0878

Vi synes begge det er rart lige at undersøge området, når vi ankommer, så en lille orienteringsgåtur er obligatorisk for os, når vi ankommer nye steder. Vi gik i seng efter turen, men det blev ikke til meget søvn, da jeg hostede og afbrød både min og Martins søvn mange mange gange i løbet af natten. Jeg vil lave en lille mini-guide i to indlæg, hvor jeg beskriver, hvad vi fik nået på vores to dage i London.

img_3839

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kæledyr eller ej?!