London #1

Weekend!

Lørdag du er vidunderlig! Jeg ELSKER simpelthen lørdage – man kan sove længe (-ere!) end i hverdagene og der er stadig en fridag tilbage. What’s not to like?! I dag har Kornelia haft en tidlig legeaftale med en veninde fra klassen, hvor planen egentlig var at hente hende kort efter frokost og så alle sammen tage en tur ind i Aalborg Zoo, der pt er propfyldt med lækre små dyreunger. Legeaftalen trak dog en hel del ud, da pigerne legede super godt og gerne ville fortsætte legen. Hentede hende først efter kl 16, hvorfor zoo ikke blev en mulighed i dag. Vejret har ellers været helt fantastisk til det!

Vi fik derimod ryddet grundigt op i vores garage i dag og selvom Martin har været 3 gange på lossepladsen med en propfyldt trailer, så skal han også afsted i morgen. Vi havde så unødvendigt meget rod og ubrugelige ting derude.. det har vi nok faktisk stadig, men der er mindre af det nu. Jeg håber vi kan nå en lille tur op i zoo i morgen.

Hvad skal du lave her i weekenden?

img_3939

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

London #1