Mit store lille skolebarn

MarMar cardigan

INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg vil bare lige vise jer den super fine cardigan Kornelia har været så heldig at få i gave fra MarMar, som vi allerede knuselsker herhjemme. Den er blød og super smuk med rigtig mange fine detaljer. Kvaliteten er helt i top og Kornelia synes den er virkelig skøn at have på, så hun vælger den ofte når der skal findes tøj.

img_3948

Ville ønske jeg kunne lade jer mærke, hvor blød den er. Men tro mig – den er pengene værd og vi skal helt sikkert have købt den til Leonora også og måske også et par ekstra farver. Se lige, hvor lækker den er. Du kan finde den til 450,- lige HER. Hvis du mangler en lækker cardigan i dit barns garderobe, så er det her den helt rigtige. Her har Kornelia den på udover sin mørkeblå buksedragt fra Name It, som har den fineste flæsekant. Den kan du finde til kun 260,- lige HER.

img_3944

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit store lille skolebarn