• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
En lille sangskriver..

Det er sjovest, når børnene kan selv..

INDEHOLDER AFFILIATE

Herhjemme har vi nogle gange diskussioner med pigerne om at de skal gå i seng, tage tøj på, gå ud med deres tallerken osv., som jeg tror mange andre familier også har. Derfor var jeg nødt til at få onlineshoppet lidt i dag. Jeg er nemlig faldet over de fineste figurer fra Djeco. Det er små tavler, formet som en kat eller en bjørn, hvorpå dagens gøremål kan hænges op. Barnet skal så vende hver brik, når opgaven er fuldført og brikken bliver guldfarvet.

Du kan finde de sjove figurer hos lirumlarumejBJØRN og KAT

De koster 129,- stykket, hvilket jeg synes er en fair pris, da jeg virkelig tror (håber!) at det hjælper herhjemme. Jeg giver en update, når vi har fået dem afprøvet herhjemme. De er klikket hjem og jeg glæder mig til at se dem – de er ca på størrelse med et stykke A4 papir, så de vil passe super godt hjemme i vores vindueskarme på pigernes værelser. Det er sjovest for både voksne og børn herhjemme, hvis pigerne får øvet sig lidt i at klare almindelige opgaver selv. Hvordan øver I børnene i at blive selvhjulpne hjemme hos jer?
bjoern_beloenningstavle           kat_beloenningstavle_tavle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En lille sangskriver..