Det er sjovest, når børnene kan selv..

Risengrød til patienten

Leonora er syg. Hun har feber og er mange gange i dag blevet overrasket, hvor syg hun faktisk er. Hun prøver igen og igen at starte en leg, se tv eller få noget at spise, men hver eneste gang har hun givet op og puttet sig under dynen på sofaen. Jeg har forsøgt mig med mange forskellige ting, men indtil videre er hun en lidt slatten pige der ikke engang har haft ro til at sove. Hun kigger bare ud i luften og slapper af. Det er jo selvfølgelig okay og det eneste jeg prøver på er, at få noget mad i hende. Indtil videre har det ikke været en videre succes, da hun kun har drukket saftevand, spist en Kinder Mælkesnitte (som hendes moster kom forbi med i morges) og så taget verdens mindste og opgivende skefuld af den portion risengrød jeg asende og masende stod og lavede til hende, da det var det eneste hun ville have til frokost.

img_4127

Hun har nok været på toilettet 15 gange i dag, men intet spist. Det har været en lang dag for hende og jeg tror hun glæder sig til at komme i seng. Jeg håber virkelig vi kan få noget i hendes lille mave ved aftensmaden. Min lille mus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det er sjovest, når børnene kan selv..