Risengrød til patienten

Aalborg Zoo

I forrige weekend besøgte vi Aalborg Zoo og det var vildt hyggeligt. Vejret var fantastisk og det var en fornøjelse at gå rundt og se på alle dyrerne der var i forårshumør. Drillesyge, legende, meget nysgerrige og sjove at besøge. Jeg glæder mig til endnu flere besøg i Aalborg Zoo henover sommeren. Det er så dejlig nemt at komme derop, både når der er tid til en kort gåtur rundt, og når vi har god tid med medbragte madpakker og ekstra pauser. Det er ikke altid vi får gået hele haven rundt, men hele familien synes det er så skønt et sted at gå en tur – her er ligesom det hele. Jeg er virkelig glad for at jeg opdrager mine børn i Aalborg og at vi har mulighed for at give dem sådanne opleveler. At en tur i zoo ikke er et års-begivenhed, men noget vi gør jævnligt på grund af vi har årskort. Sådan har jeg det også med Fårup Sommerland og jeg glæder mig virkelig til de åbner parken deroppe!

img_4093

img_4098

img_4085

img_4083

img_4046

   

1 kommentar

  • Det er så dejligt et sted, jeg har liiiige fået nyt årskort og glæder mig til at opleve Istiden-udstillingen i påsken (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Risengrød til patienten