Aalborg Zoo

T-zone peeling fra Pudderdåserne.dk

For næsten en år siden fandt jeg ud af at jeg desværre har fået rosacea og måtte derfor sortere kraftigt ud i mine plejeprodukter, da jeg pludselig opdagede at jeg slog ud af nærmest alle de ting jeg havde både på hylder og i skuffer. Det var irriterende, men slet ikke i nærheden af at være ligeså irriterende som at min hud i ansigtet var forandret. På ubestemt tid og jeg kan intet gøre end at give den ro og styrke i de ting jeg kan tåle.

Først og fremmest holdt jeg helt op med at bruge produkter i ansigtet – var på en kraftig pillekur i 60 dage og mit ansigt trængte i dén grad til ro. Efter 3-4 måneder begyndte jeg så småt at afprøve forskellige cremer, rens og make up og jeg har nu en del flere plejeritualer både morgen og aften end jeg havde før. Så selvom min hud endnu ikke er sig selv igen og måske aldrig bliver det, så passer jeg da i det mindste bedre på ansigtet, hvilket jo også er godt.

Én af de ting jeg er blevet allermest glad for at bruge er denne T-zone peeling fra Pudderdåserne og jeg opdagede her til aften at jeg i løbet af de næste par dage skal have købt en ny. Den er blevet brugt hver morgen og aften, men har alligevel holdt i 4 måneder – den må siges at være meget meget drøj i brug.

Min hud er blevet meget pænere og jeg elsker at bruge den for det er så nemt. Det blev lynhurtigt én af mine faste rutiner og det er så nemt for den skal ikke vaskes af igen. Du kan finde den lige HER og læse meget mere om den lige HER.

t-zone_peeling_pudder_daaserne

2 kommentarer

 • Karen

  Hej 🙂 har du lyst til at dele ud af flere tip ang specifikke produkter til folk m rosacea ? Har efterhånden brugt mange mange mange penge på forkerte produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hej Karen,
   Tusinde tak for din kommentar. Ja du kan tro jeg gerne vil dele ud af mine tips – jeg er nærmest ude af det. Engang imellem kan det godt blusse op, men ikke med urenheder, kun lidt ekstra røde kinder. Så jo jeg skal da helt sikkert nok lige lave et indlæg med hvilke produkter jeg bruger. Jeg har desværre også brugt en formue på produkter, hvor folkene bag lovede guld og grønne skove. Intet hjalp. NU har jeg fundet mirakelkuren mod det (for mig i hvert fald) og jeg tør ikke løbe tør for disse produkter 🙂 KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Aalborg Zoo