T-zone peeling fra Pudderdåserne.dk

Påskeferie er FANTASTISK

Jeg nyder at have påskeferie med min lille familie. Det var lige det vi trængte til herhjemme og vi nyder det hele. Onsdag eftermiddag, da Martin kom hjem fra sidste arbejdsdag inden ferien drønede vi alle ud i Bilka og fik handlet ind til heeeelt til på tirsdag, så vi ikke skal tænke på det.

Indtil videre har vi været en tur i Aalborg Zoo, i biografen og se Boss Baby, inde og shoppe lidt i byen, været meget ude i haven i det gode vejr, været til pigernes mellemste fætters fødselsdag, fået fyldt sandkassen op med sand, vasket massevis af tøj og hygget inde med at tegne, spille, se film, lege, lave mad, lege lidt mere, bage, slappe af, lege frisør og nyde tiden sammen. Vi har også haft snørebåndskonkurrence. Jeg er ikke typen der lader mine børn vinde. Det bliver børn sgu så mærkelige af at få lov til hele tiden.. Haha!

Det er helt fantastisk og jeg er så glad for at der endnu er 4 hele dage tilbage af ferien. Endnu bedre er at den eneste ting vi skal have ordnet inden tirsdag er at få bestilt en ekstra sommerferie (det kan I lige høre om en anden gang..) og så har vi talt om at ville en tur til Aarhus. Jeg har aldrig været på Aros eller i Den Gamle By og dét er jo simpelthen for dårligt! Så hvis vejret arter sig lidt bedre i Aarhus de næste par dage, så smutter vi afsted.

Hvad er ellers fedt i Aarhus?

img_4322

img_4327

1 kommentar

  • Der er en dyrepark i Århus, som ligger tæt på Marselisborg. Den er helt sikkert værd at tage forbi. Det er så hyggeligt at gå inde blandt rådyrene og fodre dem med æbler og gulerødder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

T-zone peeling fra Pudderdåserne.dk