Ønsker til min fødselsdag

Hjemmebag og ødelagt Kitchen Aid

Hjemmebag her må for fremtiden blive æltet i hånden, da min Kitchen Aid har taget livet af sig selv. Pludselig drejede krogen ikke rundt længere og jeg måtte lave dejen færdig med håndkraft. Det kan nu også noget, men ikke særlig optimalt, når jeg jo gerne vil have at hjemmebag skal være let og ikke svine så meget på bordet. Jeg kan slet ikke overskue dej, mel og klister på bordpladen, da noget af det værste jeg ved er at skylle en karklud op – specielt smurt ind i dej. Åh… måske jeg burde have skrevet et tilskud til en ny røremaskine på ønskesedlen til min fødselsdag. Og så igen – jeg bliver 31 år, så synes ikke helt jeg er i kategorien til at ønske mig køkkenmaskiner endnu. I hvert fald ikke i dén prisklasse.

img_4109

Jeg har en del udstyr til vores Kitchen Aid, så vil egentlig allerhelst have at den kan laves og fungerer som før, selvom jeg har set rundt omkring at den nye fine køkkenmaskine fra Kenwood både har større skål, kraftigere motor, lys og alt muligt andet lækkert grej.

Har du en Kitchen Aid eller en Kenwood? De siger at Kitchen Aid er til pynt og en Kenwood kan lave mad. Sådan for real! Hvad er dine erfaringer? Del meget gerne, så jeg ikke smider en masse penge efter en reparation på vores lyserøde maskine..

img_4349

Hvor sød er Leonora lige? Hun var kun 8 måneder her og elskede allerede at være med til at lave mad – hun var med derude fra hun var helt lille bitte..

2 kommentarer

 • Øv altså – praktiske ting er så kedeligt at ønske sig. Jeg måtte skrive en støvsuger på til jul – røvsygt ærlig talt, men det er så skønt at have en der funger (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hej,
   Ja det er desværre nødvendigt at have funktionelt basalt elektronik, men det er nemlig så mega kedeligt at skulle ønske sig. Jeg håber røremaskinen her kan nøjes med et reparation. 🙂 KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ønsker til min fødselsdag