Opbevaring af LEGO Friends

Julen varer li’ til påske..

Vi har ikke nogle påsketraditioner herhjemme, men det har jeg tænkt mig at lave om på til næste år, men mere om det senere i indlægget. Som jeg skrev i går, så har vi gjort alt hvad vi kunne for at mindste vores praktiske gøremål her i påsken, så vi kan nyde tiden sammen med pigerne. Vi havde helt tilfældigt planlagt at vi skulle have flæskesteg med diverse tilbehør til aftensmad i dag og det var først da der spredte sig en duft af flæskesteg og rødkål i køkkenet og stuen, at vi alle talte om at der duftede af jul. Så måske varer julen virkelig til påske?

Næste år vil jeg lave en påsketradition herhjemme – der skal være påskeægjagt i haven og vi skal invitere nogle af pigernes bedste veninder, fætrene og måske et par børn fra vejen med. Det skal være en børnefest, hvor der er kage og kaffe til de voksne. Det bliver hyggeligt er jeg sikker på! Har i påskeæggejagt hjemme hos jer? For så må du endelig lige give mig nogle gode tips til sådan en jagt – jeg har aldrig prøvet det før..

img_4359

1 kommentar

  • Mette

    Fantastisk ide👌
    Vi gør det hvert år og er et kæmpe hit herhjemme💕 Vera elsker at gå på jagt efter påskeharens fodspor og finde en masse gemte æg i haven og det er bare så hyggeligt for store og små👏

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opbevaring af LEGO Friends