Påskeferie er FANTASTISK

Ønsker til min fødselsdag

På tirsdag har jeg fødselsdag og jeg glæder mig rigtig meget. Forstår ikke, hvorfor jeg hvert eneste år kan køre mig selv sådan op – der er så stor risiko for at blive skuffet, når man inde i sit hovede går og forestiller sig, hvor god dagen bliver. Endnu er jeg dog ikke blevet skuffet – jeg har endnu ikke oplevet at Martin ikke gør alt hvad han kan for at give mig en dejlig dag og jeg nyder hvert sekund af det. Hele året går jeg og laver ønskeseddel i Noter på min telefon. Mest for min egen skyld, så jeg ikke skal stresse over det til jul og fødselsdag, men også for at gøre det lettere for dem der vil give mig en gave. Jeg ved at de rammer plet, hvis de køber noget fra listen. Det er dog sjældent Martin gør det, men har formår alligevel altid at give mig gaver som jeg elsker og aldrig bytter! Han kender mig efterhånden nok også ret godt og er god til at lytte, når jeg siger jeg mangler noget eller drømmer om noget helt andet eller tredje. Hurra for Martin!

Her er et lille udpluk af de ting der står på min ønskeseddel, som jeg lige vil dele med jer. Måske I kan finde lidt inspiration?! Jeg bruger ofte selv collager fra blogs og Instagram til at få lidt hjælp til ønskesedlen, hvis jeg mangler noget i en bestemt prisklasse eller bare ikke rigtig har fået skrevet noget på ønskesedlen i løbet af foråret.
gaver

Halskæde Pernille Corydon Facet Plain 50 cm. 300,- HER · Stine A Cherry vedhæng 200,- HER · Pernille Corydon Dawn Armbånd 400,- HER · Pernille Corydon Dawn Halskæde 450,- HER · Tromborg Anti Aging Eye Cream 690,- HER · Exuviance Fugtgivende ansigtsmaske 449,- HER · Trævarefabrikernes Udsalg Pizzarulle 39,- HER · Tromborg Detox Face Oil 420,- HER · Ferm Living Plantekasse 1499,- HER · Tromborg Pure Control Cream 390,- HER · Pernille Corydon Micro Coin øreringe 200,- HER · Trævarefabrikernes Udsalg Finérkasse 139,- HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Påskeferie er FANTASTISK