Hjemmebag og ødelagt Kitchen Aid

Opbevaring af LEGO Friends

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Vi har købt to gulvgavle og seks hylder fra String, som vi har planer om at sætte op nede i kælderen, til opbevaring af Kornelias LEGO Friends. Dét der er samlet skal altså op på reolen og stå, så det er nemt at komme til, når Kornelia skal lege.. For som det er lige nu, så bliver det stillet steder, hvor der ikke rigtig er plads og så går det i stykker med tiden, når noget andet vælter det eller det bliver stillet helt væk i en kasse. Det meste af vores LEGO Friends står i en plastkasse i garagen, som ikke er blevet samlet igen siden vi flyttede ind i huset. Det er et uoverskueligt projekt, når vi ikke har nogle steder at stille det.

Planen har været at købe, lave eller få lavet en plade, som kan danne bunden for LEGO Friends Heartlake City, hvor der blandt andet skal være plads til forskellige huse, skole, dyrlæge, luftballon, tourbus, musikscene, dansescene, strandhus, fly, rideklub, hestestalde, delfinbåden, hestetrailer, fyrtårn, hundedagpleje, isbil, Frost slot, fodboldtræning og Tivoli med radiobiler, pølsevogn, karrusel og rutsjebane.

img_4355

Pigerne elsker begge at lege med LEGO og i dag har det fyldt i store dele af stuen, hvilket er helt fantastisk. De har hygget sig og det kan nemt ryddes op på senere, for pt bliver det bare opbevaret i garagen i 4 store plastkasser fra Ikea.

Hvordan opbevarer i jeres LEGO Friends? Og har I sådan en LEGO Friends plade? Eller et bord til leg? Vil super gerne se, hvad I har derhjemme.. Tak og rigtig god påske!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemmebag og ødelagt Kitchen Aid