Julen varer li' til påske..

Hjemmelavet kostume: Træ

skaermbillede-2018-04-16-kl-09-51-46

For nogle uger siden lavede Kornelias klasse teaterforestillinger af eventyr de selv havde fundet på oppe på skolen. Børnene skulle selv vælge deres roller og lave replikker. Det var simpelthen noget af det mest bedårende jeg nogensinde har set! Alle børnene var så fantastiske, søde, fokuserede og fine. Jeg nød hvert et minut af denne oplevelse og stod flere gange med tårer i øjnene – jeg er så let til tårer, når det kommer til mine børn.

Kornelia havde valgt at hun gerne ville være et talende træ, så jeg måtte endnu engang alliere mig med min mor for at få syet et kostume. Heldigvis hjalp hun gerne og der blev hurtigt syet både brune leggings til “træstamme” og en brun poncho der skulle gå ud for at være “kronen” på træet. Hertil skulle jeg bare klippe og tegne streger på bladene. De blev klippet i tre forskellige farver filt, hvorefter jeg limede dem på med en limpistol, da jeg ikke kunne overskue at sy hvert enkelt blad på. Heldigvis gjorde jeg ikke det, for det fungerede super godt med limpistolen og de blade falder ingen steder. Kornelia hjalp selvfølgelig både med at klippe ud og tegne på bladene.

Kornelia elskede sit kostume og jeg synes faktisk også det endte med at blive super godt. Hvis nu den skulle gøres endnu mere gennemført, så havde jeg formet Kornelias hår som en fuglerede og sat en lille fugl deroppe med et par hårnåle.

Andre hjemmelavede kostumer, som pigerne har haft på er: Pippi Langstrømpe, tryllekunstner og kanin.

Leder du med lys og lygte efter kostumer og udklædning? Så lad Kostumelandet* hjælpe dig. Her finder du massevis af skønne kostumer* til billige priser.

img_4038

img_4146

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julen varer li' til påske..