Hjemmelavet kostume: Træ

Badetøj og sommertøj til pigerne

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Der er faktisk kun syv uger til vi skal på sommerens første ferie og vi glæder os alle rigtig meget! Vi skal til Malaga med Martins familie og det bliver helt vildt dejligt med ferie, tid og forhåbentlig masser af sol. Jeg har slet ikke styr på min egen sommergarderobe endnu, men som altid har jeg styr på pigernes.

sommertoej_badetoej_swimwear1: Mini A Ture t-shirt 249,- HER · 2: H&M stråhat 70,- HER · 3: H&M bikini 80,- HER · 4: H&M solbriller 50,- HER
5: H&M 2-pak Denimshorts 199,- HER · 6: Stella McCartney Plum t-shirt 340,- HER · 7: H&M t-shirt 80,- HER
8: Christina Rohde badedragt 400,- HER · 9: Soft Gallery Astin bade t-shirt 300,- HER · 10: Soft Gallery Rey badedragt 375,- HER · 11: Loudly Alisa t-shirt 250,- HER

Jeg mangler at få styr på solcreme, da jeg er lidt i tvivl om, hvilke jeg skal have med i år. Der skal selvfølgelig både være til voksne og børn, samt vi skal have noget aftersun med. Solcremen skal kunne holde til vand, da vi skal bo en stort hus med egen pool. Åh, hvor jeg glæder mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemmelavet kostume: Træ