• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Badetøj og sommertøj til pigerne

Få Smølferne hjem i stuen

SPONSORERET AF SONY

Jeg har altid været meget fascineret af de film, hvor små tegnefilmfigurer “er med på scenen” sammen med en rigtig skuespiller. Hvor de små figurer er en del af filmen – jeg har været meget fascineret af, hvordan det teknisk er muligt. Indtil videre har det været noget der primært gjorde sig gældende på lærredet, hvor tegnefilmfiguren nok bare er blevet smidt ind over filmen bagefter. Men nu kan du få Smølferne hjem i din egen stue, hvor de går på dit bord, hopper i din sofa og svinger sig i din lampe – jeg skal helt sikkert have anskaffet mig et par VR briller og have afprøvet denne form for spil. De små velkendte Smølfer bliver gjort levende og løber rundt i dit hjem. Spillet går i store træk ud på at der skal samles små dele til et kort og løses små opgaver/forhindringer gennem spillet for at finde frem til Den Hemmelige Landsby. Selvfølgelig støder man også på Gargamel, som man skal dyste imod på sin vej i spillet.

Du kan i videoen herover se, hvorfor folkene bag filmen har valgt at tage Den Hemmelige Landsby et skridt videre til den virtuelle verden. De små ikoniske blå figurer er kendte verden over og du kan nu bringe dem til live med et par VR briller. Spillet henvender sig til børn og jeg er sikker på at der er mange mange timers leg i denne form for spil. Børnene kommer op og rører sig, hvilket jo er super positivt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Badetøj og sommertøj til pigerne