• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Få Smølferne hjem i stuen

#bloggerweekendaalborg 1.0

REKLAME – eventet er sponsoret

img_4737

Så ligger jeg i den lækreste seng i en skøn suite på First Hotel Aalborg og vil lige kort dele lidt fra eventets aller første dag. Jeg har arrangeret et blogevent for 5 søde jyske bloggere for at vi skal have vist Aalborg frem på vores platforme. Jeg ELSKER Aalborg og synes den har så meget fint at byde på. Så jeg satte mig ned og fik planlagt en weekend med hygge, lækker mad og gode oplevelser. Jeg er stadig høj på i går og jeg glæder mig meget til dagen i dag. Jeg skal nok få delt mere herinde med flere billeder fra de steder vi har været. Men først en lille update på første dag.

Vi startede ved frokosttid på Kunsten. De afholdt i dag Store Badedag, hvor deres smukke springvand udenfor blev tændt og der var dans og sang med Sofie fra Ramasjang. Vi gik efterfølgende rundt og så de smukke udstillinger på Kunsten. En fantastisk oplevelse og jeg glæder mig allerede til at skulle derind igen.

Efterfølgende tog vi ned på vores hotel, hvor vi fik tjekket ind og set vores fine værelser. Vi smuttede derefter på Ulla Terkelsen og blev forkælet op over begge ører, men den oplevelse fortjener et indlæg for sig selv.

img_4801

Vi sluttede aftenen af i vores lækre suite med smukke og meget velsmagende drinks med Herbie Gin. Mmm!

img_4821

I dag skal vi ud på en masse andre sjove ting og jeg glæder mig til at fortælle jer mere. Indtil da kan du følge med på Instagram @diarydk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Få Smølferne hjem i stuen