• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
#bloggerweekendaalborg 1.0

Den perfekte gave til Fars Dag

REKLAME – vi har modtaget et grillbot til test

Jeg er heldig at have verdens bedste far, som skal forkæles med en lille ting til Fars Dag den 5. juni, men da han aldrig nogensinde ønsker sig noget, så måtte jeg igen i år gå i tænkeboks for at finde ud af, hvad jeg skulle finde på. Jeg har derfor surfet nettet rundt efter ting som jeg mente han slet ikke kunne undvære og jeg forelskede mig pladask i denne rengøringsrobot til grillen fra WITT. Det er en ting der gør sommerens kedelige arbejde lettere for dig og som efterlader din grill fuldstændig ren og klar til næste gang den skal i brug.

gbu102_sort_detalje1_reference

Du kan finde den lige HER og HER, hvor den lige nu er på tilbud. Skynd at få den bestilt hjem og overrask en du holder af – den vil uden tvivl blive sommerens hit. Jeg har været så heldig at få én hjem som Martin kan teste og han blev ellevild, da den kom med posten. Den har allerede været i brug nogle gange og vi er simpelthen så imponerede over at den kan få grillen så fin og ren hver eneste gang. Det er helt vidunderligt at slippe for alt det skrubberi med stålbørste og efter en hyggelig grillaften.. eller endnu værre, når man står og skal i gang med at grille og ikke lige fik det gjort sidst. Vores grill er ikke så stor, så den er fuldstændig ren efter vores grillbot har kørt i kun 10 min. Jeg skynder mig i dag at få taget nogle billeder og optaget et lille video, som jeg selvfølgelig vil dele med jer. Følg med på IG @diarydk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#bloggerweekendaalborg 1.0